Lageveld Festival, het HOUDT nooit op!

Op 25, 26 en 27 mei 2018 vindt weer het Lageveld Festival, het HOUDT nooit op! plaats. Je bent deze dagen van harte welkom op Het Lageveld.


Wat is het Lageveld Festival, het HOUDT nooit op?
 
Dit is een festival voor jong en oud, voor iedereen is hier wel wat leuks te beleven. Zo kun je genieten van een hapje en drankje op het Foodplein, met een heuse BBQ Challenge. Maar ook zijn er marktkramen met allerlei soorten handel, van kleding tot sieraden, zelfs een reisbureau dat gespecialiseerd is in reizen naar Zuid Afrika en Noorwegen.
 
Ben je wat avontuurlijker aangelegd dan moet je zeker een keertje proberen te Suppen op een SUP van Mistral of durf jij wellicht op een heus Flyboard plaats te nemen, nog niet heftig genoeg, vaar dan eens mee op één van de boten van de Wierdense Reddingsbrigade!
 
Ook kun je op zaterdag naar het Sport & Cultuurplein, wellicht vind je hier de sport waar je al zolang naar op zoek bent geweest, je kunt natuurlijk ook even plaats nemen op een MTB en je de fijne kneepjes van het Mountainbiken laten uitleggen door de mannen van MTB club Wierden. Voor de echte bikkels is er natuurlijk ook nog een training te volgen bij Evolve, ontwikkeling op fysiek, mentaal en groepsdynamisch vlak. Functioneel trainen onder begeleiding van gespecialiseerde, gekwalificeerde en professionele trainers. 
 
Nog niet moe? dan ga je nog even bij Goodlife sport langs een lesje jumping fitness bij te wonen.
 
En daarna?
Lekker genieten van mooie SUV's van Munsterhuis en chillen op het strand bij het concert op het water door de Harmonie uit Wierden.
 
Natuurlijk kun je ook nog even bij onze kettingzaagkunstenaars gaan kijken, ruim 15 Woodcarvers van over de hele wereld zullen dit weekend laten zien wat je allemaal kunt maken met een motorkettingzaag.
 
Dit alles is natuurlijk veel te veel voor 1 dag en daarom kom je natuurlijk op zondag terug om te kijken naar de demonstratie met jachthonden, kijk eens hoe deze Labradors met een speels gemak wild opsporen en andere oefeningen uitvoeren. 
 
Ook onze eigen Wierdense wandelvereniging is aanwezig, ze hebben samen met de Woodcarvers een leuke wandeling uitgezet langs allemaal kunstwerken van de Woodcarvers, halverwege de route kom je op het Landgoed de Barkel, Wim Boom zal je hier alles vertellen over de historische buitenplaats met een heuse grafheuvel en een bijzondere tuin.
 
Kortom, dit weekend mag je niet missen.
 
Zaterdag 26 mei 12.00 - 23.00 uur
Zondag 27 mei 12.00 - 17.00 uur
 
Toegang is gratis, parkeren auto kost € 5,00
 
Geschikt voor ieder evenement! Van 50 tot 50.000 bezoekers. Uw event bij ons?