Vele vrijwilligers actief om rode MTB-route te onderhouden en verbeteren


Elke maandag (en regelmatig ook donderdag) gaan ze op pad om de rode MTB- route van Wierden te onderhouden en te verbeteren. "De laatste weken hebben we de 'Annefleur Kalvenhaar track' verbeterd. Je hoeft nu niet meer over de weg, maar blijft in het bos bij Het Lageveld. Ook hebben we de track uitgebreid. Het was een ronde van 3 kilometer en een beetje, nu is die 5 kilometer. Door de route te verleggen en uit te breiden wordt het voor iedereen veiliger en leuker om gebruik te maken van de track. 
 
Aanstaande maandag wordt de gehele route op en om Het Lageveld opnieuw gecertificeerd. We hebben de laatste tijd zoveel verbeteringen aangebracht, dat dat wel weer nodig is. Met de certificering krijgen we ook te horen waar we de route nog verder kunnen verbeteren. Ook willen we graag wat tips. We willen namelijk een trainingsronde van een kilometer aanleggen voor kinderen. Zodat zij ook op een leuke en veilige manier kunnen trainen.
 
Het verbeteren en onderhouden van de route doen we met veel plezier. We hebben allemaal hart voor MTB'en, houden ervan om buiten bezig te zijn en we hebben het heel gezellig met elkaar. Als er mensen zijn die ons willen helpen bij het onderhoud en verbetering van de route, dan zijn ze welkom!"
 
Ga voor foto's van vrijwilligers die werken aan de track naar de Facebookpagina van Het Lageveld.

Overig nieuws

Najaarsactie: Parkeerpas voor € 25,-  OP=OP

14-09-2017 Lees meer

Vliegen met drones

19-07-2017 Lees meer

Evenementenfolder 2017

21-12-2016 Lees meer

Vele vrijwilligers actief om rode MTB-route te onderhouden en verbeteren

25-11-2016 Lees meer

Terug naar overzicht