Terreinhuur

Recreatiepark Het Lageveld is, door het gevarieerde terrein, zijn uitstekende faciliteiten, de goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid een uitstekende locatie voor het organiseren van evenementen en activiteiten.

Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op Het Lageveld. Het Lageveld heeft ruim 6 hectare zonneweide, bijna 7 hectare zwemwater en 3 stranden. Daarnaast beschikt Het Lageveld ook nog over een apart evenemententerrein van ruim 2,5 ha, die via een eigen ingang bereikbaar is.

Je kunt je evenement zelf organiseren of laten organiseren. Enkele voorbeelden van de mogelijkheden: schoolactiviteiten, sportdagen, bedrijfsfeesten, familiedagen, een fair of een teambuildingsdag.

Als je een evenement wilt organiseren, moet je hiervoor een toestemming aan vragen. Hierin staan de voorschriften en bepalingen vermeld. Door het verstrekken van toestemmingen kunnen wij een betere afstemming maken indien er meerdere evenementen op één dag plaatsvinden. En zorgen wij er voor dat er geen conflicten ontstaan met dagrecreanten.

De kosten van de toestemming zijn afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Deze intensiteit wordt bepaald door het aantal personen, tijdsduur, inrichting van het terrein en het soort activiteiten. Het Lageveld behoudt zich het recht om evenementen te weigeren. Daarnaast kan het zijn dat je voor bepaalde evenementen naast een toestemming van Het Lageveld ook een vergunning van de gemeente Wierden nodig hebt. Ieder evenement is maatwerk.

Als je een evenement wilt organiseren kun je, door middel van het invullen van het contactformulier, een toestemming of tarievenlijst aanvragen. Je geeft aan wanneer en wat je wilt organiseren en waarvan je gebruik wenst te maken. Wanneer wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij met je contact op over de kosten.

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en evenementen die op het recreatiepark Het Lageveld worden georganiseerd, zijn de algemene voorwaarden voor gebruik recreatiepark Het Lageveld bij evenementen van toepassing.

BBQ plekken

We hebben op het Lageveld 4 plekken waar je kan en mag BBQ-en. Dit zijn betonnen plekken met een afvalkoker voor de hete kolen. Er zijn geen BBQ's beschikbaar. De betonplaten zijn voor iedereen vrij te gebruiken. Je kan plekken reserveren. Het is niet toegestaan om koelwagens, tapinstallaties, aggregaten etc. mee te nemen en bij de barbecueplekken te plaatsen.  Als je je barbecue wilt professionaliseren kun je contact opnemen met de paviljoenhouder.