Lageveld Festival

Op 26 mei 2019 vindt weer het Lageveld Festival plaats. Je bent deze dag van harte welkom op Het Lageveld.


Wat is het Lageveld Festival?
 
Dit is een festival voor jong en oud, voor iedereen is hier wel wat leuks te beleven. Zo kun je genieten van een hapje en drankje op het Foodplein, met een heuse BBQ Challenge. Maar ook zijn er marktkramen met allerlei soorten handel, van kleding tot sieraden, etc.
 
Ben je wat avontuurlijker aangelegd dan moet je zeker een keertje proberen te Suppen op een SUP van Mistral of durf jij wellicht op een heus Flyboard plaats te nemen, nog niet heftig genoeg, vaar dan eens mee op één van de boten van de Wierdense Reddingsbrigade!
 
Ook kun je naar het Sport & Cultuurplein, wellicht vind je hier de sport waar je al zolang naar op zoek bent geweest, je kunt natuurlijk ook even plaats nemen op een MTB en je de fijne kneepjes van het Mountainbiken laten uitleggen door de mannen van MTB club Wierden. Voor de echte bikkels is er natuurlijk ook nog een training te volgen bij Evolve, ontwikkeling op fysiek, mentaal en groepsdynamisch vlak. Functioneel trainen onder begeleiding van gespecialiseerde, gekwalificeerde en professionele trainers. 
 
En daarna?
Lekker genieten van mooie SUV's van Munsterhuis en chillen op het strand bij de optredens van N'joy en Random five onder het genot van een lekker hapje en drankje van het foodplein
 
Kom ook eens kijken naar de demonstratie met jachthonden, kijk eens hoe deze Labradors met een speels gemak wild opsporen en andere oefeningen uitvoeren. 
Of kom kijken naar de spectaculaire roofvogelshow van een heuse valkenier..
Is dit je allemaal wat te heftig, je kunt natuurlijk ook lekker knuffelen met de dieren op de kinderboerderij of chillen in 1 van de leuke kinderattracties van Pokie Entertainment
 
 
Kortom, dit mag je niet missen.
 
Zaterdag 25 mei 15.00 - 23.00 uur WAK Week (optreden Harmonie Wierden op het drijvende podium afgesloten met een leuke band bij het Paviljoen).
 
Zondag 26 mei 12.00 - 18.00 uur
 
Toegang is gratis, parkeren auto kost € 5,00
 
Geschikt voor ieder evenement! Van 50 tot 50.000 bezoekers. Uw event bij ons?