Veelgestelde vragen

Parkeren

Je koopt de uitrijkaart bij de parkeerautomaat bij de toiletgebouw dat ligt vlak bij het peuterbad. Je kunt met gepast muntgeld, PIN of contactloos betalen. De uitrijkaart kost € 6,00 in de periode april t/m september. Daarbuiten € 3,00 (in de periode oktober t/m maart).

Let op: wanneer je de parkeerplaats verlaat met de auto zal de uitrijzuil het uitrijkaartje innemen. Wanneer je daarna weer de parkeerplaats oprijdt, heb je een nieuwe uitrijkaart nodig!

Houd rekening met een levertijd van 2 weken. We doen er alles aan om uw parkeerpas zo spoedig mogelijk toe te sturen.
Bezoek je in de tussentijd één van onze gebieden, dan dien je een uitrijkaart bij de betaalautomaat te kopen.

Bij het verlaten een parkeerplaats scan je de parkeerpas bij de uitrijzuil waardoor de uitgaande slagbomen worden opengestuurd. Je kunt vervolgens uitrijden. De eerstvolgende 2 uur kun je uiteraard wel weer een parkeerplaats oprijden, uitrijden kan dan niet. Hiervoor moet je 2 uur wachten. (Je kunt dus slechts 1 keer per 2 uur van een parkeerplaats afrijden!).

De parkeerpas is 1 jaar geldig, ingaande 1 mei tot en met 30 april van het volgende jaar. De pas kan elk jaar vanaf 1 maart via onze webshop besteld worden (zolang de voorraad strekt).  

Ja, om de parkeerplaats te verlaten dien je altijd een uitrijkaart te kopen. Na zonsondergang is de parkeerplaats gesloten en zullen de ingaande slagbomen niet meer open gaan.

Als het parkeersysteem een storing heeft, dan kun je contact opnemen met het storingsnummer dat op de parkeerautomaat of uitrijzuil staat. Je wordt via dat nummer direct verder geholpen.

Algemeen

Het park is geopend tussen zonsopgang en zonsondergang

Er mag op ons park niet gezocht worden met een metaaldetector, dit omdat er erg veel schades zijn gemaakt aan ons terrein in het verleden. Slechts enkele personen hebben toestemming van het parkbeheer om te zoeken, hiermee zijn aparte afspraken gemaakt.

Nee, de EHBO post is alleen bemand wanneer het beheer aanwezig is.

Ja, bij het beheercentrum hangt een buitenkast met AED, wanneer u 112 belt dan krijgt u de code om deze kast te openen.

Activiteit

In verband met de beschikbaarheid van het terrein is het te adviseren om je activiteiten aan te melden. Als je een terrein specifiek wilt reserveren, betaal je hiervoor een huurbedrag.

Ja, de huur is alleen voor het gebruik van het terrein, kom je met de auto dan betaal je gewoon parkeergeld.

Nee, de plekken zijn bestemt voor iedereen en kunnen niet apart afgehuurd worden, vol is vol.

Zijn de plekken vol dan mag er ook niet ergens anders gebarbecued worden.

Informatief

In de periode van 1 oktober t/m 31 maart worden de zonneweiden (het water en de stranden NIET) opengesteld voor hondenbezitters. Honden mogen NIET los lopen, maar moeten ALTIJD aangelijnd zijn. Er geldt een opruimplicht.

Van 1 april t/m 30 september zijn de zonneweiden, stranden en het water niet toegankelijk voor honden. 

Nee, er mag niet worden gevaren met gemotoriseerde vaartuigen.