Veelgestelde vragen

Regelmatig ontvangen wij dezelfde vragen van onze bezoekers. Hieronder vind je een overzicht. Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. 

Activiteit

In verband met de beschikbaarheid van het terrein is het te adviseren om je activiteiten aan te melden. Als je een terrein specifiek wilt reserveren, betaal je hiervoor een huurbedrag.

Ja, de huur van de BBQ of terrein is een reservering. Kom je met de auto dan betaal je parkeergeld.

Er mag zeker gebarbequed worden op het Lageveld, hiervoor zijn speciale plekken ingericht. Je kunt jouw eigen BBQ op de betonnen ondergrond plaatsen en de hete kolen na afloop in de daarvoor geplaatste kolenkokers gooien.

Zomaar ergens op de zonneweide of in het bos BBQ-en is niet toegestaan, dit om schade aan het gras of brand in het bos te voorkomen.

De BBQ plekken kunnen NIET gereserveerd worden, vol is vol.

Algemeen

Het recreatiepark is geopend van zonsopgang tot zonsondergang. 

Het Strandpaviljoen is elke zondag vanaf 11.00 uur open en daarnaast zijn ze meestal open wanneer het mooi weer is.

Meer info of reserveren : 06-22 66 67 26 (Eef Nieuwlaar)

 

Parkeren

Je koopt de uitrijkaart bij de parkeerautomaat bij de toiletgebouwen. Je kunt met gepast muntgeld, PIN of contactloos betalen. De uitrijkaart kost € 5,00 (periode april t/m september), daarna € 2,00 (periode oktober t/m maart). Let op: wanneer je de parkeerplaats verlaat met de auto zal de uitrijzuil het uitrijkaartje innemen. Je zult daarna weer een nieuwe uitrijkaart moeten aanschaffen!

Houd rekening met een levertijd van 2 weken. We doen er alles aan om uw parkeerpas zo spoedig mogelijk toe te sturen.
Bij bezoek aan het park in tussentijd, dient nog een uitrijkaart bij de betaalautomaat gekocht te worden.

Bij het verlaten een parkeerplaats scan je de parkeerpas bij de uitrijzuil waardoor de uitgaande slagbomen worden opengestuurd. Je kunt vervolgens uitrijden. De eerstvolgende 2 uur kun je uiteraard wel weer een parkeerplaats oprijden, uitrijden kan dan niet. Hiervoor moet je 2 uur wachten. (Je kunt dus slechts 1 keer per 2 uur van een parkeerplaats afrijden!).

De parkeerpas is 1 jaar geldig, ingaande 1 mei tot en met 30 april van het volgende jaar. De pas kan elk jaar vanaf 1 maart via de webshop besteld worden.  

Ja, om de parkeerplaats te verlaten dien je altijd eerst een uitrijkaart te kopen. Na zonsondergang is de parkeerplaats gesloten en zullen de ingaande slagbomen niet meer open gaan.


 

Als het een storing aan het parkeersysteem betreft, kun je contact opnemen met het storingsnummer dat op de parkeerautomaat staat of op de uitrijzuil. Op die manier kunnen wij je gelijk verder helpen.

Vermissing of diefstal van uw parkeerpas is voor eigen risico. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden en de brief die u bij ontvangst van de parkeerpas heeft ontvangen. De parkeerpas is door ons niet van afstand te blokkeren. Een duplicaat kan dus niet worden verstrekt. U kunt een nieuwe parkeerpas kopen in onze webwinkel of bij een verkooppunt.

Informatief

In de periode van 1 oktober t/m 31 maart worden de zonneweiden opengesteld voor hondenbezitters en hun viervoeters. Honden mogen NIET los maar moeten ALTIJD aangelijnd zijn. Er geldt een opruimplicht. Van 1 april t/m 30 september zijn de zonneweiden niet toegankelijk voor honden.