Voor de bezoeker

Het Lageveld is een recreatiepark met veel voorzieningen voor gezinnen. Zo hebben we voor de allerkleinsten onder ons een speciaal peuterbad. Deze waterspeeltuin is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

Daarnaast is er ook een speciale kleutervijver. Dit water is maximaal 80 cm diep en is voorzien van een lekker ruim zandstrand en een stoer trekvlot naar het eiland. Dit levert gegarandeerd speelplezier op voor jou en je kleuter.

Ook zijn er diverse speeltoestellen geplaatst, zoals een familieschommel, diverse veerelementen, wipwappen, klimtoestellen, trekvlot, pingpongtafel, panna doeltjes etc.

Voor de sportieve mensen hebben we in het terrein fitnesstoestellen staan.

Ook is ons terrein uitermate geschikt voor al je outdooractiviteiten, van kanovaren tot boogschieten, bijna alles is mogelijk. Je kunt hiervoor je eigen outdoorbedrijf inschakelen of via het beheer van Het Lageveld een outdoor bedrijf benaderen.

Zit je liever op de fiets? Ga dan eens lekker mountainbiken op onze 5 km lange singletrack die over Het Lageveld loopt. Deze track is een onderdeel van de 35 km lange MTB route om Wierden.

 

 

Geschikt voor ieder evenement! Van 50 tot 50.000 bezoekers. Uw event bij ons?